ארטישוק, כרישה ופונטינה פריטטה
ארטישוק, כרישה, פונטינה פריטטן נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 242 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, פלפל, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, ו ארטישוק כרישה פריטטה.
הוראות
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות.
להעביר בייקון עם כפית מחוררת מגבות נייר; להזמין 2 כפות. טפטוף במחבת (להשליך את השאר) ולהניח בצד.
להקציף יחד ביצים, חלב, עירית, מלח ופלפל. מערבבים בבייקון ולבבות ארטישוק. תניח בצד.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
הוסף כרישה ו מוקפץ בטפטפי בייקון שמורים עד שהתרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פונטינה מעל ולהעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.