קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטישוק, כרישה ופונטינה פריטטה

ארטישוק, כרישה ופונטינה פריטטה
ארטישוק, כרישה, פונטינה פריטטן נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 242 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, פלפל, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, ו ארטישוק כרישה פריטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
2
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר בייקון עם כפית מחוררת מגבות נייר; להזמין 2 כפות. טפטוף במחבת (להשליך את השאר) ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף יחד ביצים, חלב, עירית, מלח ופלפל. מערבבים בבייקון ולבבות ארטישוק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
6
הוסף כרישה ו מוקפץ בטפטפי בייקון שמורים עד שהתרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פונטינה מעל ולהעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.