קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטישוק מטוגן

ארטישוק מטוגן
אם יש לך לימון, פטרוזיליה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרציופי פריטי אלה רומנה (ארטישוק מטוגן בסגנון רומי), גוסוני פריטי (כיסוני ירקות), ו פוקצ'ה די קרציופי-ארטישוק ועוגת לחם מעופשת.

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה, מניחים את השמרים, ביצים, קמח ומים בקערה. להתמזג בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את הפטרוזיליה ושום. מערבבים לשלב ועונה, לטעום, עם מלח ופלפל. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
בינתיים, לחתוך את הקוצים של הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
הסר את העלים החיצוניים הקשים. פרוס ארטישוק 1/4 אינץ ' עבה ומניח במים קרים עם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
בעוד השמן הוא חימום, לנקז את פרוסות artichoke לדלות דרך תערובת הקמח, כך חתיכות מקומח על כל הצדדים. הניחו בצד עד שהשמן יגיע לטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את פרוסות הארטישוק עד חום זהוב. השתמש בכפית מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את הארטישוקים לתוך השמן, להיזהר לא להתיז את השמן החם, 2 עד 3 דקות. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את הפרוסות סיים לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מגישים מיד עם קמצוץ פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'