ארטישוק מטוגן
אם יש לך לימון, פטרוזיליה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרציופי פריטי אלה רומנה (ארטישוק מטוגן בסגנון רומי), גוסוני פריטי (כיסוני ירקות), ו פוקצ'ה די קרציופי-ארטישוק ועוגת לחם מעופשת.
הוראות
כדי להפוך את הבלילה, מניחים את השמרים, ביצים, קמח ומים בקערה. להתמזג בעדינות לשלב.
מוסיף את הפטרוזיליה ושום. מערבבים לשלב ועונה, לטעום, עם מלח ופלפל. להפריש במשך 30 דקות.
בינתיים, לחתוך את הקוצים של הארטישוקים.
הסר את העלים החיצוניים הקשים. פרוס ארטישוק 1/4 אינץ ' עבה ומניח במים קרים עם מיץ לימון כדי למנוע מהם להפוך חום.
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 375 מעלות F.
השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול.
בעוד השמן הוא חימום, לנקז את פרוסות artichoke לדלות דרך תערובת הקמח, כך חתיכות מקומח על כל הצדדים. הניחו בצד עד שהשמן יגיע לטמפרטורה.
עבודה בקבוצות של 6, מטגנים את פרוסות הארטישוק עד חום זהוב. השתמש בכפית מחוררת או עכביש כדי לזרוק בעדינות את הארטישוקים לתוך השמן, להיזהר לא להתיז את השמן החם, 2 עד 3 דקות. באמצעות אותה כף או עכביש, להסיר את הפרוסות סיים לנקז על מגבות נייר.
מגישים מיד עם קמצוץ פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל, לפי הטעם.