ארטישוק ממולא
ארטישוק ממולא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך יין, שמן זית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
הערה של קוק: לפני תחילת המתכון הזה להיות מודע לכך שיש הרבה פסולת מעורבת ארטישוקים. זה בסדר. פשוט לקבל את זה ולהמשיך הלאה.
לסחוט 1 לימון לתוך קערה גדולה מלאה במים ומניחים את חצאי הלימון במים.
חותכים את צמרות המחודדות של הארטישוקים.
הסר ושמור את גזע הארטישוק. לקלף את העלים החיצוניים הירוקים הקשים ולהשליך.
מורחים בעדינות את עלי הארטישוק. באמצעות baller מלון, לגרוף את השעיר" לחנוק " במרכז הארטישוקים. כאשר נקיים שומרים אותם במי הלימון.
הסר את העור החיצוני הקשה על הגבעולים ושומר אותם במי לימון גם כן.
בקערה קטנה לשלב את השום, עשבי תיבול, פרמזן, פירורי לחם, פלפל אדום מרוסק, צנוברים ואנשובי, אם משתמשים. קוצצים דק את גבעולי הארטישוק השמורים ומוסיפים אותם לקערה. גרידה ומיץ את הלימון הנותר ומוסיפים אותו לקערה. טפטוף איטי בשמן זית עד התערובת יוצרת משחה. מתבלים במלח.
דחוף את הארטישוקים עם הדבק.
מניחים את הארטישוק עומד בסיר גדול מספיק כדי להכיל אותם.
מוסיף את היין לסיר ומספיק מי לימון לבוא 3/4 את הצדדים של הארטישוקים.
הוסף את חצאי הלימון למחבת גם.
טפטוף בנדיבות עם שמן זית מתבלים במלח.
מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 15 עד 20 דקות או עד הבסיס של הארטישוקים רכים כאשר דקר עם מזלג.
מגישים חם או טמפרטורת החדר טפטף עם כמות נדיבה של שמן זית.