ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni
ארטישוקים ממולאים: Carciofe Ripieni עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 55 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לכם ארטישוקים ג'מבו, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא, Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא), ו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב 4 ליטרים של מים מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מוסיף את הארטישוקים ואת blanch במשך 20 דקות, עד מכרז.
ניקוז, מגניב, ולהניח בצד.
הסר את השכבה החיצונית של העלים מן הארטישוקים וחתוך את הארטישוקים ברבעונים. השתמש בסכין קטנה כדי להסיר את החנק הקוצני.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את השום פרוס, Parmigiano,פטרוזיליה, ושמן זית כתית מעולה.
מתבלים את החלל של כל ארטישוק עם מלח ופלפל ודברים בתוך ומסביב לעלים עם תערובת גבינה / שום.
שים את הארטישוקים בתבנית אפייה רדודה, מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות.
מגישים מיד, או לשרת בטמפרטורת החדר כמו antipasto.