ארטישוק ממולא סרטנים
ארטישוק ממולא סרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 261 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך בצל, בשר סרטן גוש, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 67%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ארטישוק ממולא סרטנים, ארטישוק ממולא סרטנים, ו ארטישוקים לתינוקות ממולאים בסלט סרטנים.
הוראות
בעזרת סכין חדה מיישרים את תחתית כל ארטישוק וחותכים 3/4 אינץ'. מלמעלה. בעזרת מספריים למטבח חותכים קצות עלים חיצוניים; מברישים קצוות חתוכים עם 2 כפות מיץ לימון.
לעמוד ארטישוקים בתנור הולנדי; להוסיף 2 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהעלים ליד המרכז כמעט נשלפים בקלות.
הפוך ארטישוקים לניקוז. בעזרת כף מגרדים בזהירות את החלק המרכזי המטושטש של הארטישוקים וזורקים.
בקערה גדולה שלבו את הסרטנים, הגבינה, פירורי הלחם, המיונז, הפלפל הירוק, הבצל, המלח ושאר מיץ הלימון. מורחים בעדינות עלי ארטישוק זה מזה; ממלאים במילוי.
מניחים ב -8 אינץ ' ללא שומן. תבנית אפייה מרובעת; הוסף 1/2 אינץ'. של מים חמים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד לחימום ועלים ליד הקצה החיצוני נשלפים בקלות.