ארטישוק עם בגנה קאודה
ארטישוק עם Bagna Caudan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, ארטישוקים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שיני שום unpeeled בקטניםמעוף.
הוסף מספיק מים כדי לכסות garliccloves על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה; להפחית את החום למדיום נמוך, כיסוי, ומבשלים untilgarlic הוא רך, על 25 דקות.
ניקוז; העברה לצלחת. צ ' יל שיני שום untilcool מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.לסחוט שיני שום מן הקליפה והשהותמרצפות בקערה קטנה. באמצעות מזלג, ריסוק garliccloves עד חלקה.
ממיסים חמאה בסיר קטן כבד בחום בינוני.
להוסיף אנשובי ו sauté1 דקה.
מוסיף פירה שום ושמן. מבשלים חום נמוך 10 דקות כדי לאפשר טעמיםלשרוף, ערבוב מדי פעם. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להיות made1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.לחמם מחדש לפני ההגשה, ערבוב מדי פעם (bagna cauda יפריד כאשר שירת).
מוסיפים ארטישוקים לסיר גדול של רקבמים מלוחים. מכסים ומבשלים עד justtender כאשר פירסינג דרך גזע עםקלשון, מפנה מדי פעם, 30 עד 40 דקות, בהתאם לגודל של ארטישוק.
מקום 1 ארטישוק חם על כל 6plates. מחלקים bagna cauda בין קטןגבעות או ramekins.
מגישים ארטישוקים withwarm bagna cauda.
כדי להפריד garliccloves במהירות, למקם את ראש השוםעל משטח עבודה, ואז לדחוף את החלק העליון של החלק התחתון של ראש שום עם היד שלך. השתמש במספריים כדי לחתוך את קצות עלי הארטישוק המחודדים.
למנה: 270.3 קלוריות קלוריות,
9% קלוריות משומן, 22.5 גרם שומן,