ארטישוק עשבי תיבול צלוי
ארטישוק עשבי תיבול צלוי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו ארטישוק עשבי תיבול צלוי, ארטישוקים עם מיונז מעושן, ו ארטישוקים עם מיונז מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ו לקצץ את 1/4 העליון של כל ארטישוק.
הסר וזורק את העלים החיצוניים הקשוחים והירוקים כהים עד שתוכל לראות את הלב הירוק החיוור שמתחת. חתוך את כל הגבעול.
חותכים כל ארטישוק לחצי לאורכו. במחבת גדולה מברזל יצוק, שלבו את הפטרוזיליה, השום, השמן, המלח, הפלפל ו -1 / 4 כוס מים.
מוסיפים את הארטישוקים וזורקים. צולים, מערבבים פעמיים, עד שהארטישוקים רכים, כ-30 דקות.
מגישים עם המיונז (אם רוצים).