ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב
אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב, ארטישוק קלוי עם איולי קשיו שמנת, ו ארטישוק מאודה עם איולי פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השום, שאלוט, שמן זית, חומץ בלסמי, בזיליקום או כוסברה, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה.
מניחים את הארטישוק המאודה בתערובת ומרינדה במשך 15 עד 20 דקות.
כדי להפוך את איולי: לשלב פירורי לחם, חומץ יין לבן, שום, מלח, חלמונים ביצה במעבד מזון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן זית לעשות תחליב.
מוסיפים פלפל לבן ורוטב חריף, לפי הטעם.
מוסיפים בזיליקום טרי או כוסברה ודופק לשלב.
הסר את הארטישוקים מן המרינדה ואת המקום על מטאטא שר או אש ברביקיו עם העלים של הארטישוק למעלה. מבשלים 4 עד 6 דקות בהתאם לטמפרטורת האש.
הסר מן האש ומקשטים עם איולי עשב וקוויאר של בחירה.