קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב

ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב
אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב, ארטישוק קלוי עם איולי קשיו שמנת, ו ארטישוק מאודה עם איולי פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, שאלוט, שמן זית, חומץ בלסמי, בזיליקום או כוסברה, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שאלותשאלות
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הארטישוק המאודה בתערובת ומרינדה במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
3
כדי להפוך את איולי: לשלב פירורי לחם, חומץ יין לבן, שום, מלח, חלמונים ביצה במעבד מזון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן זית לעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
פירורי לחםפירורי לחם
חלמון ביצהחלמון ביצה
שמן זיתשמן זית
אמולסיותאמולסיות
שוםשום
איוליאיולי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים פלפל לבן ורוטב חריף, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
רוטב חריףרוטב חריף
5
מוסיפים בזיליקום טרי או כוסברה ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
6
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר את הארטישוקים מן המרינדה ואת המקום על מטאטא שר או אש ברביקיו עם העלים של הארטישוק למעלה. מבשלים 4 עד 6 דקות בהתאם לטמפרטורת האש.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
הסר מן האש ומקשטים עם איולי עשב וקוויאר של בחירה.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
איוליאיולי