ארטישוק קארי ופסטה עגבניות מיובשות
הארטישוק של קארי ופסטה עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים, יין, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת.
בעוד המים הוא חימום, להמיס את החמאה על חום בינוני בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, פטריות ושום; מבשלים ומערבבים עד למכרז, כ 5 דקות.
מערבבים את העגבניות המיובשות, זיתים, לבבות ארטישוק, יין ומיץ לימון. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בשליש, על 4 דקות.
מבשלים את הפסטה הטרייה במים רותחים עד לסיום, כ 2 דקות.
לזרוק פסטה עם רוטב. למעלה עם עגבניות טריות וגבינה, מוסיפים פלפל לפי הטעם, ומגישים.