קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטישוק קלפוטי

ארטישוק קלפוטי
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קלפוטי, טרי תאנה קלפוטי, ו Clafouti חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות f. ארטישוק בלאנש במים רותחים מומלחים קלות למשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנקז ולהניח בצד.
3
הסר את ליבת הגזע וקוביות הפלפלים. קוביות הקישואים. חותכים דק את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את שמן הזית ושום. מערבבים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
6
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת, מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים אורגנו, קמצוץ מלח ופלפל לבן וקורט אגוז מוסקט טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
מוסיפים את הארטישוקים, פלפלים וקישואים. מבשלים את הירקות על 4 דקות עד שהתרכך מעט. הפעל את החום ולהגדיר aside.It יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו ומקורר עד 2 days.At משרת זמן. חמאה על הקרקעית ועל הצדדים של זכוכית 8 אינץ ' או צלחת אפייה רדודה קרמיקה או מחבת עוגה. אבק אותו עם פירורי הלחם, רועד החוצה עודף. לשבור את הביצים לתוך קערה ולהקציף במחצית וחצי וקמח.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להקציף במרץ, עד בועות זעירות מושעות בתערובת. מיד מוסיפים את הירקות המקוררים ואת גבינת הפרמזן, ועוד קמצוץ של מלח, לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכנה.מניחים את המנה הממולאת במרכז תבנית אפייה גדולה וממלאים את המחבת הגדולה במים חמים עד שהיא מגיעה במחצית הדרך במעלה צידי המנה הממולאת. בזהירות להעביר את המחבתות לתנור ואופים כ -30 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. אין לבשל את פודינג צריך להישאר רך בקושי להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.