ארטישוק קלפוטי
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קלפוטי, טרי תאנה קלפוטי, ו Clafouti חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות f. ארטישוק בלאנש במים רותחים מומלחים קלות למשך דקה אחת.
הסר את ליבת הגזע וקוביות הפלפלים. קוביות הקישואים. חותכים דק את הבצל הירוק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הזית ושום. מערבבים עד ריחני.
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת, מערבבים למעיל.
מוסיפים אורגנו, קמצוץ מלח ופלפל לבן וקורט אגוז מוסקט טחון.
מוסיפים את הארטישוקים, פלפלים וקישואים. מבשלים את הירקות על 4 דקות עד שהתרכך מעט. הפעל את החום ולהגדיר aside.It יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו ומקורר עד 2 days.At משרת זמן. חמאה על הקרקעית ועל הצדדים של זכוכית 8 אינץ ' או צלחת אפייה רדודה קרמיקה או מחבת עוגה. אבק אותו עם פירורי הלחם, רועד החוצה עודף. לשבור את הביצים לתוך קערה ולהקציף במחצית וחצי וקמח.
להקציף במרץ, עד בועות זעירות מושעות בתערובת. מיד מוסיפים את הירקות המקוררים ואת גבינת הפרמזן, ועוד קמצוץ של מלח, לערבב היטב.
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכנה.מניחים את המנה הממולאת במרכז תבנית אפייה גדולה וממלאים את המחבת הגדולה במים חמים עד שהיא מגיעה במחצית הדרך במעלה צידי המנה הממולאת. בזהירות להעביר את המחבתות לתנור ואופים כ -30 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. אין לבשל את פודינג צריך להישאר רך בקושי להחזיק יחד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.