ארטישוק קפונטה: Caponata di Carciofi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין לחם, לחתוך בזהירות את קצות הארטישוקים, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, באמצעות סכין קילוף הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
חותכים כל ארטישוק לרבעים ולהסיר את החניקה, כמו גם כל קצוות קוצניים שייתכן שנוצרו על העלים הפנימיים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3
מניחים במים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
ניקוז.
5
חותכים כל אחד רבעים אלה לחצאים, כדי להפוך את הפרוסות.