קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ארטישוק רוצח

ארטישוק רוצח
ארטישוק רוצח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם ארטישוקים, שאלוט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. נסו ארטישוק בגריל רוצח עם שום וחמאת יין לבנה, רוצח Jet Ski, ו שרימפס קטלני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום נמוך.
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את הארטישוקים לתוך המים הרותחים, ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק במחצית השום, וחצי של שאלוט. מרתיחים במשך כ 30 דקות, או עד מזלג מוכנס בקלות לתוך גזע הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולהניח בצד.
5
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני, ומערבבים את השום ואת השאלוט הנותרים. מבשלים רק עד ריחני, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את חצאי הארטישוק על הגריל שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
7
תצחצח חלק מהחמאה המומסת עליהם. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, צחצוח עם חמאה מדי פעם, עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים עם חמאה שנותרה כרוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך