ארטישוק רוצח
ארטישוק רוצח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לכם ארטישוקים, שאלוט, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. נסו ארטישוק בגריל רוצח עם שום וחמאת יין לבנה, רוצח Jet Ski, ו שרימפס קטלני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום נמוך.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מניחים את הארטישוקים לתוך המים הרותחים, ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק במחצית השום, וחצי של שאלוט. מרתיחים במשך כ 30 דקות, או עד מזלג מוכנס בקלות לתוך גזע הארטישוק.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני, ומערבבים את השום ואת השאלוט הנותרים. מבשלים רק עד ריחני, ואז להסיר מהחום.
מניחים את חצאי הארטישוק על הגריל שחומם מראש.
תצחצח חלק מהחמאה המומסת עליהם. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, צחצוח עם חמאה מדי פעם, עד קלוי קלות.
מגישים עם חמאה שנותרה כרוטב טבילה.