ארטישוק, שומר וסלט פרושוטו פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק, שומר, ופרושוטו סלט פריך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, פריזה, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס עטוף פרושוטו על ארטישוק, שומר, סלט עגבניות, שומר, פרושוטו וסלט רימונים, ו סלט ים תיכוני עם פרושוטו, שומר ומלון, צ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 3 כפות שמן זית הבא 5 מרכיבים בקערה קטנה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף שמן מחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
הוסף prosciutto ו sauté עד קריספ, על 4 דקות.
להעביר prosciutto מגבות נייר כדי לנקז.
ממלאים קערה בינונית במים קרים. לסחוט מיץ מחצאי לימון למים; להוסיף חצאי לימון.
לחתוך גזע מ 1 ארטישוק, ואז לכופף בחזרה את כל העלים החיצוניים ואת הצמד שבו עלים לשבור באופן טבעי (רק חרוט קטן של עלים פנימיים ירוקים בהירים יישאר). לקצץ את כל החלקים הירוקים הכהים.
לגזור ולהשליך לחנוק. פרוסת תחתית ארטישוק דק מאוד.
מניחים במי לימון. חזור עם הנותרים 3 ארטישוקים. האם קדימה ההלבשה, פרושוטו, ארטישוק יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מסננים ארטישוק היטב; להעביר קערה גדולה.
מוסיפים 2 כפות מיץ לימון ופרוס שומר; לזרוק.
מערבבים פריזה ורוטב; לזרוק. סלט העונה עם מלח ופלפל.
מפזרים פרושוטו ובריכות שומר קצוצות.