ארטישוקים בגריל עם רוטב אלילה ירוקה
ארטישוקים בגריל עם רוטב אלילה ירוקה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 481 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. נסו תפוחי אדמה בגריל עם רוטב אלילה ירוקה, ירקות בגריל עם רוטב אלת ירוק, ו אלה ירוקה טבעונית מתלבשת עם קבבוני ירקות בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
פורסים את החלק העליון מהארטישוק, שולפים את העלים הקטנים, גוזמים את הגבעולים וחותכים את הקצוות הקוצניים. בסיר גדול הביאו לרתיחה 2 סנטימטרים של מים.
מוסיפים 1 כף מלח כשר, מיץ מלימון 1 והארטישוק. מכסים ומאדים עד שתחתית הארטישוק חודרת בקלות, 20 עד 40 דקות, תלוי בגודל.
כשהוא קריר מספיק לטיפול, חותכים כל ארטישוק לשניים לאורכו. מגרדים וזורקים את המרכז המטושטש.
מחממים גריל לחום ישיר בינוני.
מברישים את הארטישוקים בשמן, מתבלים במלח ופלפל וצולים על הגריל, בצד החתוך כלפי מטה, עד לחריכה קלה, 6 עד 8 דקות. הופכים וצולים בקצרה לחימום.
מסדרים את הארטישוקים על מגש, מזלפים מעט מהלבשת האלה הירוקה ומקשטים בפלחי לימון.
מערבבים במעבד מזון את המיונז, הקרם פרש, הפטרוזיליה, הכרוויל, הטרגון, העירית, השום, פילה האנשובי ומיץ הלימון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים כפית דבש, או לפי הטעם. כשהמכונה פועלת, מזלפים פנימה מספיק שמן כדי להסמיך מעט. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.