ארטישוקים לתינוקות מטוגנים
אם יש לך ארטישוק התינוק, מיץ לימון, marjoram, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים.
הוראות
שלב 6 כוסות מים 1 מיץ כף בקערה גדולה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את גזע ארטישוק עד בתוך 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים מארטישוק, עוזב לב רך ותחתון. לקצץ על 1 אינץ ' מהחלק העליון של ארטישוק.
מניחים ארטישוק במי לימון. חזור על הליך עם ארטישוקים הנותרים.
מניחים בצל במרכז תנור הולנדי. סדר ארטישוקים בשכבה אחת סביב בצל.
מוסיפים מרק ומרכיבים שנותרו למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 18 דקות או רק עד הבצל רך (ארטישוק יהיה רך מאוד). מערבבים הנותרים 1 מיץ כף.
הסר ארטישוקים ובצל מחבת עם כפית מחוררת; להפריש, ולשמור חם. מביאים תערובת מרק לרתיחה; לבשל 4 דקות או עד מעט מעובה.
יוצקים רוטב על תערובת ארטישוק.