ארטישוקים לתינוקות מטוגנים עם רוטב עגבניות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גזר, מלח, קולי עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט את הלימונים לתוך קערה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים הירוקים הכהים. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך את כל אבל 1 אינץ ' של העלים הנותרים. לקלף לקצץ את הגבעולים. תחצי את הארטישוקים, תגרדי את החנק השעיר, ותזרקי אותם למי הלימון.
במחבת גדולה ולא מגיבה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום, גזר, בצל, טימין, עלי דפנה, פלפל שחור וזרעי כוסברה ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ 2 דקות.
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למחבת. מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את היין והמלח, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד ארטישוק הם רק רך, על 10 דקות. השליכו את עלי המפרץ. כפית את הארטישוקים והמיצים שלהם על צלחות.
טפטוף עם קולי עגבניות טריים ומגישים.