ארטישוקים מטוגנים בתנור עם שום
ארטישוקים מטוגנים בתנור עם שום עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ארטישוק, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארטישוקים מטוגנים בתנור עם שום וטימין, ארטישוק סקסי מטובל בתנור, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים עם פלפלים אדומים ושום.
הוראות
גזע מנותק של כל ארטישוק עד 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתית. לקצץ טיפים של עלים כדי להסיר קוצים.
חותכים כל ארטישוק במחצית לאורכו.
הסר גדילן מטושטש מתחתית כל חצי עם כף. מיד לשפשף משטחים לחתוך של ארטישוק עם חצי לימון 1.
חום 1 כף שמן גדול ovenproof נירוסטה מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים חצי חצאי ארטישוק במחבת, לחתוך את הצדדים; לבשל 2 דקות או עד הצדדים לחתוך הם השחמה וקשוח.
הסר מהמחבת; להפריש. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן וחצאים ארטישוק הנותרים. מסדרים את כל חצאי הארטישוק במחבת. לסחוט 2 חצאי לימון מעל ארטישוק; להוסיף 1/2 כוס מים ושום למחבת. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
מניחים ארטישוקים על מגש הגשה, לחתוך את הצדדים.
יוצקים כל מיצי פאן על ארטישוקים; לסחוט חצי לימון הנותרים על ארטישוקים.
מפזרים מלח, פלפל וגבינת פרמזן.