ארטישוקים מטוגנים עם פקורינו (Carciofi al Tegame)
ארטישוקים מטוגנים עם פקורינו (Carciofi al Tegame) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 259 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, לימון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Carciofi Alla Fiesolana (ארטישוק מטוגן), Carciofi e patate ב padella (ארטישוק מטוגן ותפוחי אדמה), ו Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא.
הוראות
לקצץ את הארטישוקים, לחתוך דק מאוד, ולספוג את הפרוסות במים חומציים.
יוצקים את שמן הזית למחבת, ומניחים אותו על אש בינונית. לפזר את השום והבצל במחבת. לבשל במשך 4 דקות בערך, ערבוב והשלכת מדי פעם; העונה עם מלח ופפרונצ ' ינו.
כאשר הירקות הם רוחשים ונבלים, להרים את פרוסות ארטישוק מן המים חומציים, לנקז בקצרה, ושחרר אותם לתוך המחבת. מערבבים היטב, מכסים את המחבת בחוזקה, ולתת הכל לבשל לאט, נותן למחבת לנער מדי פעם.
לאחר 10 דקות, פרוסות הארטישוק צריך להיות ריכוך-אם הם קשים והמחבת יבשה, להוסיף כמה כפיות של מים חומציים ולהמשיך לבשל, מכוסה. Braise במשך 15 עד 20 דקות בסך הכל, עד ארטישוקים עדינים צבעוניים קלות. קוק חשף עבור caramelization יותר אם אתה רוצה.
כבה את החום, ולהפיץ את הארטישוקים בתחתית המחבת. פזר את הגבינה שנקרעה באופן שווה על גבי, ולכסות את המחבת.
תן לו להמיס לתוך הירקות במשך כמה דקות לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Lidia ' s Italy by Lidia Bastianich.