ארטישוקים מטוגנים עם צלפים ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוקים מטוגנים עם צלפים ופטרוזיליה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 363 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, שיני שום, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם צלפים ופטרוזיליה, ארטישוק מטוגן עם פטרוזיליה וצלפים מטוגנים, ו צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים.
הוראות
מערבבים מים ו 2 כפות מיץ. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע עד בתוך 1 אינץ ' של בסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב את הלב הרך ואת התחתונה.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף; להיפטר.
חותכים ארטישוק לרבעים לאורכו.
מניחים רבעי ארטישוק במי לימון. חזור על הליך עם ארטישוקים הנותרים.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; saut2 דקות.
להוסיף שום; שניות מטוגנות.
להוסיף מגורי ארטישוק. להפחית את החום; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/4 כוס מיץ לימון, יין, צלפים ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. לחשוף ומבשלים 15 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.