ארטישוקים ממולאים בתפוחי אדמה מרוסקים ושום משחימים
ארטישוקים ממולאים בתפוחי אדמה מרוסקים ושום משחימים עשויים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בזיליקום, פלפל, שרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שום ניפץ תפוחי אדמה, תפוחי אדמה מרוסקים בשום, ו תפוחי אדמה מרוסקים עם שמן שום.
הוראות
עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע לבסיס.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתון; לקצץ כ 2 אינץ ' מהחלק העליון של ארטישוק. ארטישוק קיטור, מכוסה, 20 דקות; מגניב לטמפרטורת החדר. בעדינות להפיץ עלים; להסיר גדילן מטושטש מלמטה עם כף.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים 12 דקות או עד מכרז; לנקז. הכה במהירות בינונית של מערבל או עם מחית תפוחי אדמה עד פירה גס.
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן 2 דקות או עד הזהב.
הסר מהחום; להוסיף שרי, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת שרי, מוצרלה, בזיליקום, מלח ופלפל לתפוחי אדמה.
דברים על תערובת 1 כוס תפוחי אדמה לתוך כל ארטישוק.
מניחים ארטישוקים ממולאים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד ארטישוק רך.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.