ארטישוקים צלויים באש
אם יש לכם מיונז, פלפלים קלברי ארוכים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב, סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סלסה צלויה אש # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור איולי פלפל קלברי: במעבד מזון, לשלב ולרתוח את מיץ לימון, חרדל דיז ' ון ופלפלים. מקפלים את המיונז לתוך מחית ומערבבים היטב. שמור.
חותכים את הארטישוקים לחצי לאורכו, מפצלים את הגבעול.
הסר את שתי השכבות התחתונות של עלים, עם מקלף תפוחי אדמה, לקלף את הגבעול עד הסיבים החיצוניים מוסרים. עם כפית קטנה, לחפור את הסיבים הפנימיים במרכז הארטישוק.
לטבול את הארטישוקים בקערה של מים קרים ולהוסיף את מיץ לימון כדי למנוע בראונינג.
להביא מים גלון 1 לרתיחה ולהוסיף 1/4 כוס המלח, ערבוב עד מומס.
מוסיפים את חצאי הארטישוק למים הרותחים ומבשלים עד שמזלג מוסיף בקלות לגבעול, 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל הארטישוק.
הסר מן המים הרותחים ומניח במים קרים כקרח כדי לצנן.
מחממים מטלית שר או גריל מעץ.
מברשת את הצד לחתוך של ארטישוק עם השמן, העונה עם 2 כפיות הנותרים מלח ופלפל.
מקום לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים עד מחומם דרך.
מגישים עם איולי פלפל קלברי.