קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

ארטישוקים צלויים באש

ארטישוקים צלויים באש
אם יש לכם מיונז, פלפלים קלברי ארוכים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב, סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו סלסה צלויה אש # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור איולי פלפל קלברי: במעבד מזון, לשלב ולרתוח את מיץ לימון, חרדל דיז ' ון ופלפלים. מקפלים את המיונז לתוך מחית ומערבבים היטב. שמור.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
חותכים את הארטישוקים לחצי לאורכו, מפצלים את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
2
הסר את שתי השכבות התחתונות של עלים, עם מקלף תפוחי אדמה, לקלף את הגבעול עד הסיבים החיצוניים מוסרים. עם כפית קטנה, לחפור את הסיבים הפנימיים במרכז הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
לטבול את הארטישוקים בקערה של מים קרים ולהוסיף את מיץ לימון כדי למנוע בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ארטישוקארטישוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להביא מים גלון 1 לרתיחה ולהוסיף 1/4 כוס המלח, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
5
מוסיפים את חצאי הארטישוק למים הרותחים ומבשלים עד שמזלג מוסיף בקלות לגבעול, 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיםמים
6
הסר מן המים הרותחים ומניח במים קרים כקרח כדי לצנן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
7
מחממים מטלית שר או גריל מעץ.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
8
מברשת את הצד לחתוך של ארטישוק עם השמן, העונה עם 2 כפיות הנותרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
9
מקום לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מגישים עם איולי פלפל קלברי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
איוליאיולי