ארנב וביסקוויטים מבושלים
ארנב מבושל ועוגיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 108 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ארנב מבושל, ארנב במרינדה ומבושל, ו ארנב מבושל סטאוט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החמאה, הסוכר, אבקת אפייה ומלח במערבל דוכן חשמלי. השתמש מצורף ההנעה ומערבבים עד החמאה היא גודל אפונה. לאחר מכן, להוסיף את הקמח, טרגון ופלפל. לאחר מכן, להוסיף את חלב החמאה וביצים.
עבור הארנב: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הארנב לשמונים (לשמור את העצמות ואת trimmings הנוסף כדי לחזק את המניה). לדלות את החלקים בקמח ומפזרים מלח ופלפל.
במחבת גדולה או קטנה rondeau, מחממים את שמן הזית. לצרוב את הארנב על חום בינוני גבוה.
הסר כאשר חום זהוב, 3 עד 4 דקות ושמורה. לזרוק את השמן ולהפוך את החום עד בינוני נמוך.
תטגן את השאלוט עד לבלונד, בין 4 ל-5 דקות.
מוסיפים את הגזרים, רוזמרין, שום האביב, קמצוץ של פלפל אדום מרוסק וקורט של מלח.
מוסיפים את הארנב, מאפשרים לבשל במשך 2 דקות. לאחר מכן, להוסיף את המניה החמה, יין לבן מורל, ולהביא את הנוזל לרתיחה. מבשלים במשך כ 4 דקות.
למעלה עם תערובת הביסקוויט בגושים קטנים. ואז להוסיף אפונה.
אופים עד הביסקוויטים זהובים, המילוי מבעבע והארנב רך, 30 עד 35 דקות.