ארנב יווני
אם יש לך עלי דפנה, allspice פירות יער, ארנב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו חור הארנב, לזניה ארנב, ו Ragù ארנב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מטגנים חתיכות ארנב בשמן חם עד להשחמה שווה. מתבלים עם עלי דפנה, מלח, allspice berries, אורגנו, ומיץ לימון לסיר.
יוצקים יין לבן על הארנב. להביא את התערובת לרתיחה; לבשל 4 עד 5 דקות.
הוסף מספיק מים לסיר כדי לכסות ארנב לחלוטין.
להביא את הנוזל לרתיחה; לבשל עד ארנב מבושל דרך ואת המים הוא התאדה, כ 40 דקות.