ארנב מטובל בגזר לבן
ארנב צלוי עם גזר לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 709 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. אם יש לך ארנב, ציר עוף, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו ארנב מטוגן, ארנב מטוגן, ו ארנב מטוגן בשזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני לחמם מראש עד 163°. ארנב העונה (או רגלי עוף) בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום 3 כפות שמן צמחי בתנור הולנדי או צלחת צמה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בשר ומבשלים עד להשחמה על כל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל (לבשל בקבוצות אם הבשר לא מתאים בשכבה אחת).
מוסיפים בצל, שום, ו 4 ענפים קורנית. גרדתי חתיכות חומות מתחתית המחבת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל שקוף.
מניחים בשר בחזרה במחבת, ולאחר מכן מוסיפים עלי דפנה ומניה. מביאים לרתיחה ואז מניחים בתנור ומבשלים עד שהבשר רך, כ -45 דקות.
הסר מהתנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°.
לאסוף עלים של קורנית הנותרים. לזרוק את הגזר הלבן עם הנותרים שתי כפות שמן צמחי ותימין. מתבלים במלח ובאביקה.
מעבירים לתבנית אפייה או תבנית אפייה מעוטרת וצולים עד להשחמה טובה, כ -25 דקות.
בינתיים, להסיר את הבשר מן צלימת הנוזל, ולאחר מכן במקום צלחת צלימת על התנור על חום גבוה בינוני. מבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 20 דקות. מסננים את הארומטיקה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר את הבשר מן העצמות ולהרטיב עם כמה כפיות של נוזל מופחת.
מגישים בשר עם גזר לבן ונוזל צליעה שנותר עבר שולחן.