ארנב מטובל בזיתים
ארנב צלוי עם זיתים נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לך חומץ תפוחים, עגבניות, ענפי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. נסו ארנב מטובל בזיתים, ארנב מטובל בזיתים סדוקים, ו ארנב מטובל בזיתים ולימון משומר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ארנב יבש לטפוח; מפזרים מלח ופלפל.
חום 4 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף ארנב לסיר וחום, פונה לעתים קרובות, על 8 דקות לכל אצווה.
מעביר ארנב לקערה. להפחית חום בינוני.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן לסיר.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מערבבים בתפוחי אדמה, פלפלים, עגבניות, זיתים, סלרי, צלפים, שום ותימין; מבשלים 5 דקות.
מערבבים בחומץ ו 1/4 כוס מים.
תוסיף ארנב. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 10 דקות. כפית קצת תערובת ירקות על ארנב. מכסים ומבשלים עד הארנב הוא רך, ערבוב מדי פעם והוספת מים יותר על ידי 1/4 כוס מלאה אם התערובת יבשה, כ 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כף ירקות לתוך צלחת גדולה. למעלה עם ארנב.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים חמים.