קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ארנב רוזמרין

ארנב רוזמרין
ארנב רוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 416 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. 88 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם רוזמרין, מיץ לימון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: ארנב אגנולוטי עם רוזמרין וברודו עוף, ראגו של ארנב מטוגן איטי וו חומוס, רוזמרין ושום, ו ג'ירוס שרימפס רוזמרין ושום קלוי עם רוטב צזיקי רוזמרין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את הבצל הפרוס דק על תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
לשפשף את הארנב עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ארנב שלםארנב שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מפזרים מבפנים ומבחוץ בתערובת של רוזמרין, פטרוזיליה וכמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5
מקום ארנב לתוך מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, ואז מפזרים שקדים על הבצל. ממשיכים לאפות עד שהבשר הפך אטום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)