קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

ארנב שוקולד מעוצב

ארנב שוקולד מעוצב
ארנב שוקולד עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגיש 15 . מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטל שוקולד יצוק ממתקים, סוכר נשיקות שוקולד חינם יצוק ממתקים, ו עוגת ארנב שוקולד.

הוראות

1
אם אתה הולך לצייר את הפנים של הארנב ואלמנטים אחרים, להחליט על הצבעים אתה הולך להשתמש ולאחר מכן לחלק את חמאת הקקאו למספר הצבעים שנבחרו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
2
מניחים את חמאת הקקאו במכונת יוגורט (ראה טיפים, להלן) או קערות נירוסטה בודדות, באמצעות חמאת קקאו מספיק כדי לשמור אותו נוזלי, לעבוד את אבקת הצביעה לתוך כל אחד, ולאחר מכן, באמצעות מברשת צבע קטנה, בזהירות לצייר את התכונות ישירות על הפנים של התבנית. (ראה טיפים, להלן.) לאפשר את חמאת הקקאו להגדיר במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך עם המתכון. אם אין לך זמן או אנרגיה כדי להפוך את צבעי חמאת הקקאו, פשוט לצייר את הפנים עם חלב מזג או שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
נייר אורזנייר אורז
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים מדף תיל על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
מניחים את השוקולד המזג בקערה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קליפ שני החלקים של התבנית יחד. לאחר מכן, מחזיק את התבנית במהופך, לשפוך את השוקולד המזג לתוך התבנית. כאשר הוא מלא, מיד לרוקן אותו בחזרה לאותה קערה. העובש צריך להיות מצופה באופן שווה בכל מקום בין 1/16 ל 1/8 אינץ ' של שוקולד. הקש על קצה התבנית כדי לשחרר כל בועות אוויר שעשויות להישאר בשוקולד, כדי להבטיח ציפוי חלק לחלוטין. נגב את קצה העובש נקי על קצה הקערה (אתה לא רוצה לבזבז טיפת שוקולד) ומניח את התבנית, סוף פתוח למטה, על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות, או עד השוקולד החל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
לאחר השוקולד מתקשה, באמצעות סכין זיווג, לגרד את הקצה הפתוח של התבנית נקי. ככל שהשוקולד מתקשה, הוא נסוג מהעובש, והקצה הנקי עוזר למנוע מהשוקולד להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. (אם המטבח שלך חם, מניחים את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי להקל על התקשות.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות, המאפשר שוקולד להקשיח ביסודיות בין pourings, לתת ציפוי עבה, ידידותי לילדים של שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
לאחר השוקולד יש להגדיר, לפתוח את התבנית ולהרים את הפלסטיק מצורת השוקולד. אם תרצה, לעטוף בצלופן ולאחסן במקום קריר ויבש עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
אתה יכול להוסיף כשרון דמויות יצוק עם רק כמה משיכות מכחול. באופן כללי, האזור להיות צבוע עובש הוא קטן, אז אתה לא צריך לערבב כמות גדולה של "צבע."אני ממליץ להשתמש יצרנית יוגורט (הסוג שיש לו כמה מיכלים קטנים) לערבב ולהחזיק את הצבעים. הטמפרטורה של המכונה היא מושלמת כדי לשמור על צבע חם מספיק כדי להישאר להפיץ כל הזמן. זה מקום נהדר לאחסן חמאת קקאו צבע, מדי. (כמובן, אתה יכול גם להשתמש בקערות נירוסטה קטנות על מים חמים, אבל יצרנית היוגורט עושה את העבודה הרבה יותר קל.) עבור כל צבע, מניחים כמה כפות של חמאת קקאו במיכל יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים באבקת צבע מאכל, קצת בכל פעם, עד שהצבע הרצוי מגיע. לאחר מכן, באמצעות מכחול דק קצה, בזהירות להחיל את הצבע על האזור הפנימי של העובש אתה צובע (למשל, אדום עשוי לשמש כדי לצייר על הפה של דמות אדם או חיה). אפשר את הצבע להגדיר במשך כ 30 דקות לפני שתמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1
אתה לא יכול עובש שוקולד מחוסמת בהצלחה בעץ או חומרים נקבוביים אחרים. גם זכוכית היא בחירה טובה. כאשר אתה שופך שוקולד מזג לתוך עובש זכוכית, זה מיד לוקח על הטמפרטורה של הזכוכית, אשר אם הוא חם מדי או קר מדי יגרום השוקולד לצאת ממצב רוח. תבניות מתכת עתיקות, עם פנים שנפגעו במהלך שנים של שימוש או את חלוף הזמן, משמשים הטוב ביותר כמו קישוטי קיר. תבניות פלסטיק גמיש הם נהדרים, אבל עם הזמן הם מתחילים להראות ללבוש חייב להיות מוחלף. כל זה הוא הדרך שלי לומר כי פלסטיק מוצק ותבניות פוליקרבונט הם הבחירה הטובה ביותר עבור שוקולד דפוס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2
למרות שאולי שמעת כי ציפוי עובש עם שומן יגרום הסרת המוצר המוגמר קל יותר, לא לנסות את זה. זה לא יעזור unmold את הפריט; זה רק יעשה את זה שמנוני. שוקולד, כמו טיח, נסוג כפי שהוא מתקרר, אשר מבטיח כי ברגע שהוא קבע זה יהיה בקלות למשוך מן עובש פלסטיק. זכור, שוקולד משקף את פני השטח שאליו הוא כבר יצוק, כך שאם נעשה כראוי, השוקולד להגדיר יהיה חלק ומבריק. עם זאת, השוקולד חייב להיות מזג—לא פשוט נמס—או שזה לא ישחרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
לפני שתתחיל למלא עובש, להגדיר את סביבת העבודה שלך: יש את השוקולד המזג בקערה. לצד השוקולד יש את התבנית; מצקת; סכין חיתוך; מגרדת מאפה; מרית גדולה לקיזוז מתכת, או כלי חלק אחר; מתלה תיל על קלף-או נייר מצופה שעווה גיליון אפייה; וכמה מגבות מטבח נקיות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות מצקת, בזהירות למלא את התבנית עם שוקולד נוזלי. לאחר העובש מלא, להפוך אותו על קערת שוקולד מחוסמת ולאפשר עודף שוקולד לרדת בחזרה לתוך הקערה. אם התבנית מפורטת היטב, יהיה צורך להקיש על הצדדים לשחרר כל בועות אוויר שעלולות להיווצר בפירוט העלה. עובש עכשיו צריך להיות מצופה באופן שווה עם שכבה דקה (בדרך כלל 1/8 או 1/16 אינץ ' עבה, בהתאם למתכון) של שוקולד. נגב את קצה התבנית, או את הקצה המקיף כל כוס בעובש, נקי עם סכין קילוף או מגרד מאפה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את העובש מצופה שוקולד, צד פתוח למטה, על מתלה החוט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות, או עד השוקולד מתחיל להקשיח. באמצעות סכין הקילוף, לגרד את קצה התבנית לחלוטין נקי של שוקולד מוקשה. זה חשוב, כי השוקולד נסוג מן הצדדים של התבנית כפי שהוא קובע, וקצה נקי ימנע ממנו דבק פיצוח כפי שהוא מתכווץ. אם תרצה, אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי להאיץ את ההתקשות, אבל לא להשאיר אותו שם לכל אורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
ברגע שיש לך השקיע בתבניות, הם יכולים לשמש שוב ושוב. העצה הטובה ביותר שלי להארכת החיים של תבניות פלסטיק או פוליקרבונט היא לנקות אותם בזהירות. לשטוף אותם במים חמים, סבון, בזהירות לנגב אותם לנקות עם מטלית רכה (אף פעם לא כל חומר מחוספס או כרית צביעה). לאחר מכן לשטוף אותם היטב תחת מים זורמים להתייבש ביסודיות, כמו משקעי מים יכול להיות מזיק תבניות כמו מסנני מגרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
Reprinted with permission from Jacques Torres ' A Year in Chocolate: 80 מתכונים לחגים ולאירועים מיוחדים על ידי Jacques Torres, ©2008 Stewart, Tabori, & Chang
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)