ארנב שוקולד מעוצב
ארנב שוקולד עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגיש 15 . מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטל שוקולד יצוק ממתקים, סוכר נשיקות שוקולד חינם יצוק ממתקים, ו עוגת ארנב שוקולד.
הוראות
אם אתה הולך לצייר את הפנים של הארנב ואלמנטים אחרים, להחליט על הצבעים אתה הולך להשתמש ולאחר מכן לחלק את חמאת הקקאו למספר הצבעים שנבחרו.
מניחים את חמאת הקקאו במכונת יוגורט (ראה טיפים, להלן) או קערות נירוסטה בודדות, באמצעות חמאת קקאו מספיק כדי לשמור אותו נוזלי, לעבוד את אבקת הצביעה לתוך כל אחד, ולאחר מכן, באמצעות מברשת צבע קטנה, בזהירות לצייר את התכונות ישירות על הפנים של התבנית. (ראה טיפים, להלן.) לאפשר את חמאת הקקאו להגדיר במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך עם המתכון. אם אין לך זמן או אנרגיה כדי להפוך את צבעי חמאת הקקאו, פשוט לצייר את הפנים עם חלב מזג או שוקולד לבן.
מניחים מדף תיל על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. תניח בצד.
מניחים את השוקולד המזג בקערה מחוממת.
קליפ שני החלקים של התבנית יחד. לאחר מכן, מחזיק את התבנית במהופך, לשפוך את השוקולד המזג לתוך התבנית. כאשר הוא מלא, מיד לרוקן אותו בחזרה לאותה קערה. העובש צריך להיות מצופה באופן שווה בכל מקום בין 1/16 ל 1/8 אינץ ' של שוקולד. הקש על קצה התבנית כדי לשחרר כל בועות אוויר שעשויות להישאר בשוקולד, כדי להבטיח ציפוי חלק לחלוטין. נגב את קצה העובש נקי על קצה הקערה (אתה לא רוצה לבזבז טיפת שוקולד) ומניח את התבנית, סוף פתוח למטה, על מתלה חוט.
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות, או עד השוקולד החל להגדיר.
לאחר השוקולד מתקשה, באמצעות סכין זיווג, לגרד את הקצה הפתוח של התבנית נקי. ככל שהשוקולד מתקשה, הוא נסוג מהעובש, והקצה הנקי עוזר למנוע מהשוקולד להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. (אם המטבח שלך חם, מניחים את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי להקל על התקשות.)
חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות, המאפשר שוקולד להקשיח ביסודיות בין pourings, לתת ציפוי עבה, ידידותי לילדים של שוקולד.
לאחר השוקולד יש להגדיר, לפתוח את התבנית ולהרים את הפלסטיק מצורת השוקולד. אם תרצה, לעטוף בצלופן ולאחסן במקום קריר ויבש עד 5 ימים.
אתה יכול להוסיף כשרון דמויות יצוק עם רק כמה משיכות מכחול. באופן כללי, האזור להיות צבוע עובש הוא קטן, אז אתה לא צריך לערבב כמות גדולה של "צבע."אני ממליץ להשתמש יצרנית יוגורט (הסוג שיש לו כמה מיכלים קטנים) לערבב ולהחזיק את הצבעים. הטמפרטורה של המכונה היא מושלמת כדי לשמור על צבע חם מספיק כדי להישאר להפיץ כל הזמן. זה מקום נהדר לאחסן חמאת קקאו צבע, מדי. (כמובן, אתה יכול גם להשתמש בקערות נירוסטה קטנות על מים חמים, אבל יצרנית היוגורט עושה את העבודה הרבה יותר קל.) עבור כל צבע, מניחים כמה כפות של חמאת קקאו במיכל יוגורט.
מערבבים באבקת צבע מאכל, קצת בכל פעם, עד שהצבע הרצוי מגיע. לאחר מכן, באמצעות מכחול דק קצה, בזהירות להחיל את הצבע על האזור הפנימי של העובש אתה צובע (למשל, אדום עשוי לשמש כדי לצייר על הפה של דמות אדם או חיה). אפשר את הצבע להגדיר במשך כ 30 דקות לפני שתמשיך עם המתכון.
אתה לא יכול עובש שוקולד מחוסמת בהצלחה בעץ או חומרים נקבוביים אחרים. גם זכוכית היא בחירה טובה. כאשר אתה שופך שוקולד מזג לתוך עובש זכוכית, זה מיד לוקח על הטמפרטורה של הזכוכית, אשר אם הוא חם מדי או קר מדי יגרום השוקולד לצאת ממצב רוח. תבניות מתכת עתיקות, עם פנים שנפגעו במהלך שנים של שימוש או את חלוף הזמן, משמשים הטוב ביותר כמו קישוטי קיר. תבניות פלסטיק גמיש הם נהדרים, אבל עם הזמן הם מתחילים להראות ללבוש חייב להיות מוחלף. כל זה הוא הדרך שלי לומר כי פלסטיק מוצק ותבניות פוליקרבונט הם הבחירה הטובה ביותר עבור שוקולד דפוס.
למרות שאולי שמעת כי ציפוי עובש עם שומן יגרום הסרת המוצר המוגמר קל יותר, לא לנסות את זה. זה לא יעזור unmold את הפריט; זה רק יעשה את זה שמנוני. שוקולד, כמו טיח, נסוג כפי שהוא מתקרר, אשר מבטיח כי ברגע שהוא קבע זה יהיה בקלות למשוך מן עובש פלסטיק. זכור, שוקולד משקף את פני השטח שאליו הוא כבר יצוק, כך שאם נעשה כראוי, השוקולד להגדיר יהיה חלק ומבריק. עם זאת, השוקולד חייב להיות מזג—לא פשוט נמס—או שזה לא ישחרר.
לפני שתתחיל למלא עובש, להגדיר את סביבת העבודה שלך: יש את השוקולד המזג בקערה. לצד השוקולד יש את התבנית; מצקת; סכין חיתוך; מגרדת מאפה; מרית גדולה לקיזוז מתכת, או כלי חלק אחר; מתלה תיל על קלף-או נייר מצופה שעווה גיליון אפייה; וכמה מגבות מטבח נקיות.
באמצעות מצקת, בזהירות למלא את התבנית עם שוקולד נוזלי. לאחר העובש מלא, להפוך אותו על קערת שוקולד מחוסמת ולאפשר עודף שוקולד לרדת בחזרה לתוך הקערה. אם התבנית מפורטת היטב, יהיה צורך להקיש על הצדדים לשחרר כל בועות אוויר שעלולות להיווצר בפירוט העלה. עובש עכשיו צריך להיות מצופה באופן שווה עם שכבה דקה (בדרך כלל 1/8 או 1/16 אינץ ' עבה, בהתאם למתכון) של שוקולד. נגב את קצה התבנית, או את הקצה המקיף כל כוס בעובש, נקי עם סכין קילוף או מגרד מאפה.
מניחים את העובש מצופה שוקולד, צד פתוח למטה, על מתלה החוט.
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות, או עד השוקולד מתחיל להקשיח. באמצעות סכין הקילוף, לגרד את קצה התבנית לחלוטין נקי של שוקולד מוקשה. זה חשוב, כי השוקולד נסוג מן הצדדים של התבנית כפי שהוא קובע, וקצה נקי ימנע ממנו דבק פיצוח כפי שהוא מתכווץ. אם תרצה, אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי להאיץ את ההתקשות, אבל לא להשאיר אותו שם לכל אורך זמן.
ברגע שיש לך השקיע בתבניות, הם יכולים לשמש שוב ושוב. העצה הטובה ביותר שלי להארכת החיים של תבניות פלסטיק או פוליקרבונט היא לנקות אותם בזהירות. לשטוף אותם במים חמים, סבון, בזהירות לנגב אותם לנקות עם מטלית רכה (אף פעם לא כל חומר מחוספס או כרית צביעה). לאחר מכן לשטוף אותם היטב תחת מים זורמים להתייבש ביסודיות, כמו משקעי מים יכול להיות מזיק תבניות כמו מסנני מגרד.
Reprinted with permission from Jacques Torres ' A Year in Chocolate: 80 מתכונים לחגים ולאירועים מיוחדים על ידי Jacques Torres, ©2008 Stewart, Tabori, & Chang