קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

ארנסיני תרד

ארנסיני תרד
ארנסיני תרד עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 277 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 26 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם בצל, יין, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: ארנסיניname, ארנסיניname, ו של היום: זעפרן Arancini.

הוראות

1
להביא 4 כוסות מרק עוף וחוטי זעפרן לרתיחה בסיר על חום גבוה. מערבבים באורז Arborio, לחזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך, עדיין קצת מוצק, על 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מרק עוףמרק עוף
אורז Arborrioאורז Arborrio
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים דקה אחת, ואז מערבבים שום, וממשיכים לבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 3 דקות. מערבבים ביין, תרד וחמאה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולקפל אורז מבושל גבינת פרמזן; לבשל כמה דקות עד התערובת היא קצת נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אורז מבושלאורז מבושל
שמן זיתשמן זית
תרדתרד
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מורחים על תבנית אפייה, ומקררים במקרר עד קר לחלוטין, 4 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
לאחר תערובת האורז יש מקורר, טופס arancini על ידי התוספת קוביית גבינת מוצרלה בערך 3 כפות של האורז כדי ליצור כדור 1 אינץ'; להפריש. לאחר שתסיים להכין את הכדורים, מניחים קמח, ביצים ופירורי לחם לתוך קערות נפרדות, רדודות. אחד אחד, מגלגלים בעדינות את האראנסיני בקמח למעיל, ואז מתנערים מעודף. לטבול לתוך ביצה מוכה, ואז לגלגל בפירורי לחם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
אורזאורז
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את השמן במחבת עמוקה או במחבת חשמלית ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מטגנים עמוק את arancini 5 או 6 בכל פעם בשמן החם עד חום זהוב, על 4 דקות. הקפד לגלגל את arancini סביב עם כפית מתכת כפי שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
7
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר