ארנק בננה
ארנק בננה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. ראש לחנות ולקחת סירופ פנקייק מייפל, סוכר מגורען, בצק עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת ארנק, הארנק של המכשפה, ו עוגת ארנק (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז תנור ומחממים ל 400 מעלות.
מרפדים דף עוגיות גדול וכבד בנייר כסף. ריססו נייר כסף עם תרסיס נון סטיק. בקערה בינונית משלבים בננות וסירופ. מועכים מעט בננות בעזרת מזלג. על משטח נקי, שכב שטוח 1 גיליון של בצק עלים.
חותכים מאפה ב 1/2 לאורכו. בעזרת מערוך מרדדים כל יריעת מאפה למלבן בגודל 15 על 5 אינץ'.
חותכים כל מלבן לרוחב לשליש ויוצרים 6 ריבועים בסך הכל. מחלקים באופן שווה 1/2 מתערובת הבננה למרכז כל ריבוע. מקפלים פינות של מאפה למרכז קמצוץ מסתיים יחד, מתפתל לאטום. חזור עם גיליון הנותר של בצק עלים תערובת בננה. מסדרים מאפים על דף העוגיות המוכן. בקערה קטנה שלבו סוכר וקינמון.
מפזרים קינמון-סוכר על מאפים.
אופים במשך 15 דקות או עד להזהבה.