אם יש לך זרעי achiote, מוצרלה בצפיפות, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ארפה עם בשר חזיר משומר ובצל כבוש, ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas), ו ארפה עם תירס חזיר משך.
הוראות
1
מערבבים יחד את כל המרכיבים בצל כבוש בקערה וצינה, מכוסה, לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
טוסט כמון, allspice, ו פלפל יחד במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. טוחנים תבלינים קלויים דק עם achiote במטחנת קפה/ספייס חשמלית או עם מרגמה ועלי. טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות סכין כבד, ולאחר מכן להעביר 2 1/2-ל 3 ליטר זכוכית רדודה או צלחת אפייה קרמיקה. מערבבים בתערובת תבלינים, אורגנו, מיץ תפוזים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
פלפל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
Annatto
אורגנו
חומץ
קפה
שום
תבלינים
כמון
בשר טחון
טוסט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
תבנית אפייה
סכין
2
מוסיפים בשר חזיר ומעסים בשר בכל רחבי עם מרינדה. חזיר במרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
בשר
חזיר
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים חזיר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מוסיפים מים לתבנית אפייה ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
3
אופים באמצע התנור עד רך מאוד, 1 3/4 עד 2 שעות. תשאירי את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
לחשוף חזיר, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר על קרש חיתוך, להשליך עצמות ושומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
להעביר בשר וכל מיצים שנצברו על קרש חיתוך לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תבנית אפייה
1
להביא חלב לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מן החום להזמין 1/2 כוס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
2
מוסיפים חמאה 2 1/2 כוסות חלב חם ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
3
לזרוק יחד arepa קמח, סוכר, מלח, מוצרלה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים חלב חם עם חמאה ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
5
תן לתערובת לעמוד עד החלב נספג, 1 עד 2 דקות (הבצק יהיה רך; זה ימשיך להקשיח כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
6
טופס 1 כף רמה לתוך כדור. Flatten כדור 1 1/2 - כדי 1 3/4 אינץ ' בקוטר דיסק ולהעביר למגש מרופד שעווה נייר. טופס יותר דיסקים עם בצק שנותר באותו אופן, ערבוב בחלק חלב שמורות אם הבצק הופך נוקשה מדי הקצוות של דיסקים לפצח כאשר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
7
חום 1/2 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני עד חם, ואז לבשל arepas בקבוצות של 10 עד 12, מתהפך פעם אחת, עד הזהב בכתמים, 8 עד 12 דקות בסך הכל. (
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הוסף עוד שמן למחבת בין קבוצות לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
העברה לסדינים אפייה כמו מבושל.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
לחמם ארפות בקבוצות לפי הצורך, מכוסה בנייר כסף, עד מחומם דרך, 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן העליון עם חזיר ובצל כבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
11
מגישים חמים.
1
* בצל כבוש יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* חזיר משך יכול להתבצע 2 ימים קדימה, הראשון במרינדה (עד 1 יום), לאחר מכן מבושל וגרוס 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° 10 עד 15 דקות.* Arepas יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. מחממים בתנור לפני ההגשה. Arepas יכול להתבצע גם 2 שבועות קדימה קפוא, שכבות בין יריעות של ניילון לעטוף, במיכל אטום. להפשיר 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני reheating.