קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote
ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2157 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן קוקוס, דבש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עור פריך Arctic Char עם חמאה מטוגנת כרוב, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
בקערה בינונית, לטאטא את מיסו עם חומץ, מירין ופלפל אדום כתוש. בסיר קטן, לכסות את האורז עם 1 1/3 כוסות מים, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את האורז החם לרוטב מיסו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד שבקושי נבול, כ -2 דקות. לגרד את הכרוב לתוך האורז ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מסדרים 4 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה. תלולית תערובת האורז במרכז כל גיליון נייר העליון עם הדגים. בקערה קטנה, לשלב את הדבש, גרידת ליים ומיץ וכפית על הדג. מתבלים במלח. להעלות 2 צדדים מנוגדים של רדיד ולקפל לאטום. מקפלים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מעבירים את החבילות לתבנית אפייה יציבה ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות, עד שהדגים רק מבושלים. פתח את החבילות, מפזר את הדג עם הפיסטוקים ומגיש. הפוך קדימה את האורז השחור מבושל מתובל וכרוב יכול להיות בקירור עד 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחור מבושלאורז שחור מבושל
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי