קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote
ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2157 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן קוקוס, דבש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עור פריך Arctic Char עם חמאה מטוגנת כרוב, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לטאטא את מיסו עם חומץ, מירין ופלפל אדום כתוש. בסיר קטן, לכסות את האורז עם 1 1/3 כוסות מים, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את האורז החם לרוטב מיסו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד שבקושי נבול, כ -2 דקות. לגרד את הכרוב לתוך האורז ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסדרים 4 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה. תלולית תערובת האורז במרכז כל גיליון נייר העליון עם הדגים. בקערה קטנה, לשלב את הדבש, גרידת ליים ומיץ וכפית על הדג. מתבלים במלח. להעלות 2 צדדים מנוגדים של רדיד ולקפל לאטום. מקפלים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
מעבירים את החבילות לתבנית אפייה יציבה ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות, עד שהדגים רק מבושלים. פתח את החבילות, מפזר את הדג עם הפיסטוקים ומגיש. הפוך קדימה את האורז השחור מבושל מתובל וכרוב יכול להיות בקירור עד 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחור מבושלאורז שחור מבושל
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה