קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote
ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2157 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן קוקוס, דבש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עור פריך Arctic Char עם חמאה מטוגנת כרוב, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לטאטא את מיסו עם חומץ, מירין ופלפל אדום כתוש. בסיר קטן, לכסות את האורז עם 1 1/3 כוסות מים, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את האורז החם לרוטב מיסו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד שבקושי נבול, כ -2 דקות. לגרד את הכרוב לתוך האורז ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מסדרים 4 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה. תלולית תערובת האורז במרכז כל גיליון נייר העליון עם הדגים. בקערה קטנה, לשלב את הדבש, גרידת ליים ומיץ וכפית על הדג. מתבלים במלח. להעלות 2 צדדים מנוגדים של רדיד ולקפל לאטום. מקפלים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מעבירים את החבילות לתבנית אפייה יציבה ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות, עד שהדגים רק מבושלים. פתח את החבילות, מפזר את הדג עם הפיסטוקים ומגיש. הפוך קדימה את האורז השחור מבושל מתובל וכרוב יכול להיות בקירור עד 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחור מבושלאורז שחור מבושל
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®