אשכולות אגוז שוקולד-מקדמיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אשכולות אגוז שוקולד-מקדמיה. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, וניל, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אשכולות אגוז שוקולד-מקדמיה, אשכולות אגוז שוקולד, ו אשכולות זברה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי (בתחתית הקערה לא צריך לגעת במים), מערבבים שוקולד קצוץ וחמאה לעתים קרובות עד שוקולד נמס ותערובת חלקה.
הסר מעל המים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח סוכר, ביצים, וניל עד חלקה.
מוסיפים תערובת שוקולד ומכים עד מעורבב היטב. מערבבים קמח ואבקת אפייה, ואז להכות רק עד רטוב. מערבבים באגוזי מקדמיה, פצפוצי שוקולד וקוקוס.
טיפת בצק במנות 1-כף, כ 2 אינץ 'זה מזה, על גבי גיליונות אפייה מרופדים בחמאה או בבישול 12-על ידי 15 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור 350 רק עד המשרד על הקצוות אבל עדיין רך כאשר נלחץ באמצע, 8 עד 10 דקות (ראה הערות); אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.