אשכולות אגוזי פקאן
אשכולות פקאן טיפסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי פקאן, בורבון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פקאן עם צימוקים ושתויים, פאי פקאן תפוחים שתוי, ו לחם פקאן דלעת-חמוציות עם קצפת שתויה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק פקאן עם 4 כפות. בורבון בקערה קטנה, ולתת לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מסננים פקאנים, וזורקים עם מלח כשר.
אופים פקאן בשכבה אחת במחבת ג ' לי רול 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב במחבת לחלוטין (כ -30 דקות).
הסר פקאנים מחבת; מחבת קו עם נייר שעווה. גריז קל נייר שעווה. להחזיר פקאנים למחבת, ולהתחלק ל 12 אשכולות (5 פקאנים לכל אשכול).
לבשל קרמל, 1 כף. חמאה, ונשאר 2 כפות. בורבון בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, 12 עד 14 דקות או עד קרמל להמיס תערובת חלקה.
למעלה כל אשכול פקאן עם כ 1 כף. תערובת קרמל. להקפיא 30 דקות.
שוקולד מיקרוגל ונשאר 1 כף. חמאה בכוס מדידה בגובה 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים, אם תרצה. ניתן לאחסן ממתקים במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.