אשכוליות-עוגת גיליון פקאן
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב חמאה, קמח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בננה-עוגת גיליון פקאן, בורבון מזוגג פקאן עקף טקסס גיליון עוגות עוגה, ו דלעת עוגת גיליון פקאן-פוסט אורח על ידי פאולן של מטבח וינטג (מתכונים דומים).
הוראות
הכן עוגה: גרידת גרגר אשכולית שווה 3 כפות.
חותכים אשכוליות לשניים, וסוחטים מיץ ל10 כפות שוות.
מערבבים יחד חמאה מומסת, מיץ אשכוליות 1/2 כוס, ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים בפקאנים, הבא 3 מרכיבים, 2 כפות. גרידה, תערובת חמאה עד חלקה.
יוצקים הבלילה לתוך משומן (עם קיצור) ו floured 13 - x 9 אינץ ' פאן.
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 1 שעה.
הכן ציפוי: מקציפים גבינת שמנת וחמאה מרוככת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות או עד שמנת.
להוסיף וניל הנותרים 2 כפות. מיץ אשכוליות ו-1 כף. גרידה, והכה עד מעורבב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
מורחים ציפוי על גבי עוגה מקוררת.