אשכולית חזיר מוקפץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו להקפיץ אשכוליות חזיר. מתכון ללא גלוטן וללא חלב זה מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 334 קלוריות. אם יש לך שמן קנולן, אשכולית, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. עם כפית ציון 68%, המנה הזו טובה. נסו מוקפץ בקר וכרוב, עוף וברוקולי מוקפץ, ו מוקפץ בקר וברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, תרכיז מיץ האשכוליות, המים, רוטב הסויה, הדבש והג ' ינג ' ר; מניחים בצד. במחבת או בווק מטגנים קישואים ופלפל אדום בשמן על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מוסיפים מחצית מהחזיר; מוקפץ במשך 4 דקות או עד שכבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום. חזור על הפעולה עם יתרת החזיר.
מוסיפים רוטב למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מחזירים חזיר וירקות לתבנית; מערבבים עד לציפוי. מערבבים בעדינות אשכולית.
מגישים מעל אורז אם רוצים.