אשכולית צלויה
אשכולית צלויה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. . הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. אם יש לכם סוכר, אשכולית, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו אשכולית צלויה, אשכולית צלויה, ו אשכולית צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האשכוליות לשניים, ולהשתמש בסכין משונן קטן לחתוך את החלקים בחצאים. כפית את החלקים ומיץ לתוך קערה, ואז לגרד את כל העורות העבים הנותרים עיסת. כפית את החלקים מהקערה בחזרה לחצאים. זה הכי טוב לעשות חצי אחד בכל פעם.
מפזרים סוכר וקינמון על החלק העליון של כל חצי אשכולית, התאמת כפי שאתה רואה לנכון. נקודה עם חמאה.
מניחים את החצאים על גיליון עוגיות.
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, עד החמאה נמסה וסוכר מתחיל להפוך חום.