אתגר ספרי הבישול של סוף השבוע מס' 6
com / מתכונים / irish-weekend-fry-up-152861 " >Irish Weekend Fry-Up, ו עוגת סוף השבוע Le (מתכונים דומים).
הוראות
בחודש זה, שרה ואליקאט החליטו על פיקניק מזון כמו הנושא עבור אתגר ספר בישול בסוף השבוע. תזמון מושלם, כאחד הספרים האחרונים להיכנס לאוסף נקרא "פיקניק: סעודות חוצות בנוף האוסטרלי" על ידי סופי זלוקר.המנה שאני "מבשל" היום היא משהו קצת שונה - זה הולך להיות צלחת לבקר מחדש כאשר מזג האוויר מתחמם. פיקניקים צריכים להיות אירועים ללא מתח והיופי של המנה הזאת הוא שאתה עושה את זה יום לפני וזה בעצם מסיים" בישול " במקרר. כמה קל זה?Escabche של האוקיינוס טרוטה כוס דומדמניות כוס verjuice40g בלי מלח 1 בצל קטן, sliced1 דק עלה 1 / 2 שומר נורה קטן, דק sliced1 תפוזים, חתוך segments1 כפות טרי שמיר dill sprigs1 כפות צנוברים, toasted1 כפות זית oil2 x 200 גרם קמח oceantplain עבור dusting2 sprigs 1 כפות טרי ו truny grounded thymesalt
למתכון זה אני משתמש tailsit פורל אוקיינוס רק העדפתי-להיות מקטעי זנב הם ללא עצמות, אם כי אם אתה מעדיף, להשתמש פילה לחתוך באמצע אבל לוודא שכל העצמות הוסרו, יכול להיות קבוצה בסדר של עצמות שנותרו בחלקים אלה.להשרות את דומדמניות ב verjuice לילה-או רק לחמם את verjuice ודומדמניות תחת חום נמוך עד דומדמניות ספגו את רוב הנוזל. מגניב לפני השימוש.להמס חצי החמאה במחבת בעדינות לטגן את הבצל עם עלה דפנה עד הבצל מתרכך.
מוסיפים את השומר ומבשלים עד שזה רק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
הוסף את תערובת דומדמניות & verjuice, ולאחר מכן להסיר מן החום במקום bowl.To הכן את הכתום, הראשון לחתוך פרוסה מלמעלה ולמטה.
מניחים את התפוז על הספסל עם סכין חדה לחתוך לאורך ולמטה העקומה של התפוז, הסרת הקליפה, הדורית ואת הקרום החיצוני - לשמור על הפיכת התפוז עד שזה נעשה. ייתכן שיהיה עליך להפוך אותו ולהסיר כל חתיכות תועות של קליפה שיש remained.To מקטע skinless התפוז, למקם אותו ביד שלך לחתוך לאורך הממברנה קטע עד שתגיע הליבה - לחזור על התהליך בצד השני של הקטע. הראשון הוא הקשה ביותר, ברגע שזה נעשה אתה רק צריך לשחרר צד אחד כדי לקבל את הקטע החוצה. הממברנות ייראו כמו דפים בספר.
מניחים את המקטעים לתוך קערה ולאחר מכן לסחוט את כל מיץ שנשאר בממברנות איסוף אותו בקערה שלך.
מוסיפים את קטעי התפוזים ומיץ לתערובת הבצל / שומר לפני הוספת שמיר וצנוברים.
מחממים את החמאה הנותרת בשמן זית בפריפן שאינו מקל. אבק פורל קל מאוד עם קמח ומניחים אותם, צד העור למטה ראשון. הפוך כאשר משחימים קלות ולהסיר כאשר שני הצדדים כבר צבעוניים. אם אתה קצת מודאג כי הדג הוא לא מבושל מספיק, היה סמוך ובטוח, מיץ התפוזים ימשיך את התהליך במקרר למרות שזה ישמור על ורדרדות ש.
מניחים את הדגים בצלחת לא תגובתית ומכסים בתערובת תפוז שומר. רצועת את הענפים של טימין טרי ומפזרים מעל, ואחריו טחינה של מלח ופלפל, לפי הטעם.לאטום ולמקם את זה במקרר כדי להשרות לפחות שעה אחת אבל רצוי overnight.To מגישים: לחם פריך וסלט ירוק פשוט (עשוי עם עלי פטרוזיליה ורקטה ולבוש עם ויניגרט שמן זית פשוט)...וכוס שמפניה, כמובן!מתויג עם Wcc: Weekend Cookbook Challenge