אתגר עיצוב מזון / עוגת שוקולד מלט עם מילוי מרשמלו קלוי
אתגר עיצוב מזון / עוגת שוקולד מלט עם מילוי מרשמלו קלוי עשוי להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא מרשמלו, שוקולד, שוקו, שוקו קלאסי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט, עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, ו עוגת עוגיות פצפוצי שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי וזיגוג בצק עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9x2 אינץ ' ומקווים כל אחד עם קלף עגול. חמאה על הקלף, ואז מחבתות אבק עם קמח, כדי להיות בטוח ללטף את עודף קמח.ממיסים את החמאה במיקרוגל.
מוסיפים תערובת עוגה, ביצים ומים לחמאה בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים על נמוך במשך 1 דקות. לאחר מכן מערבבים על בינוני גבוה במשך 1 דקות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים במשך 25-29 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. מגניב על מדפים במשך 10 דקות. הפוך את העוגות על המדפים, להסיר את הקלף, להתקרר לחלוטין.הגדר תנור כדי לצלות, ואת מתלה המיקום בחלק הנמוך ביותר של התנור.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום לרסס עם תרסיס nonstick.
מניחים מרשמלו במרכז תבנית האפייה ומטגנים בתנור, לצפות עד חום זהוב melty (כ 2 דקות).
הסר מחבת מהתנור, ובזהירות להפוך מרשמלו מעל, ו לצלות בצד השני עד חום (1-2 דקות).
הסר מהתנור ולהגדיר aside.In קערה של מערבל לעמוד, לשלב את החמאה וסוכר לרגע אחד באמצעות מצורף ההנעה.
מוסיף את הווניל ומכה במשך 3 דקות על בינוני גבוה.
מוסיף את מרשמלו ו מרשמלו קלוי ומערבבים על נמוך במשך 1 דקה. לשבור את השוקולד לקערה בטוחה במיקרוגל, ולהמיס במיקרוגל במרווחים של 30 שניות. מערבבים אחרי כל 30 שניות עד נמס באופן מלא. להפריש להתקרר
שלב את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים את השוקו, וניל ומלח ומערבבים על 1-2 דקות נמוכות, עד לשלב היטב. לגרד את הצדדים ולהוסיף שוקולד נמס, לנצח במשך 2 דקות על בינוני, ולאחר מכן לאט להוסיף קצפת מכות על בינוני גבוה במשך 1 דקה.שים שכבת עוגה אחת על מגש שטוח או דוכן עוגה מרופדת ברצועות של נייר שעווה כדי לשמור אותו נקי בזמן הדובדבן. למעלה השכבה עם מילוי מרשמלו קלוי, להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט לקצה העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.כפור למעלה וצדדים של עוגה עם ציפוי שוקולד מלט באמצעות מרית אופסט.
הסר רצועות נייר שעווה וליהנות עם כוס חלב קר!