באגנה קאודה
Bagna Cauda עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לך שום, קישואים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים שמן זית, שום ואנשובי; מערבבים עד שהתערובת מבעבעת.
בינתיים, לארגן ירקות על מגש ו בגט פרוסות בקערה.
יוצקים bagna cauda לתוך סיר 1 1/2-ל 2-כוס פונדו ולהגדיר מעל נר או אלכוהול בינוני-נמוך או להבה משומר חום (ראה הערות); מערבבים תערובת לעתים קרובות ולהתאים חום לפי הצורך, כך שום לא לשרוף.
מגישים עם ירקות ופרוסות באגט.