באחה מטוגן-טאקו דגים
באחה מטוגן-טאקו דגים דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 45 . אם יש לכם רוטב טרטר צ'יפוטלה, כרוב וסלט כרוב וכוסברה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. נסו באחה מטוגן-טאקו דגים, באחה מטוגן טאקו דגים, סן דייגו גולשים תענוג!, ו באחה טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף בירה, קמח ומלח עד מעורבב היטב.
יש לשטוף דגים להתייבש; לחתוך לרוחב לרצועות 1 אינץ ' רחב.
יוצקים על 1 אינץ 'של שמן לתוך תנור הולנדי 10 עד 12 אינץ' על חום בינוני גבוה; להביא שמן 36
עם מזלג, לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה בירה; להרים ולתת לנקז בקצרה. להחליק דגים לתוך שמן, כמה חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד הזהב (להתאים את החום כדי לשמור על 360), הפיכת במידת צורך חום מכל הצדדים, 2 עד 4 דקות לכל אצווה. עם כפית מחוררת, להעביר גיליון אפייה מצופה מגבת נייר. להתחמם בתנור 200 בזמן שאתה מטגן דגים הנותרים.
כדי להרכיב כל טאקו, לערום שני טורטיות ולמעלה עם כמה חתיכות של דגים, ואז כפית של כרוב וכוסברה כרוב.
מגישים עם רוטב טרטר צ ' יפוטלה להוסיף לטעם פלחי ליים לסחוט מעל.
* כדי לחמם טורטיות, לעטוף בנייר כסף ולמקם בסל ספינת מעל מים רותחים, או מיקרוגל במגבת מטבח על 1 דקה. לחלופין, עבור char מעושן, טוסט ישירות על מבער ארובה, פונה לעתים קרובות.