קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות4
מגזין

באחה מטוגן-טאקו דגים

באחה מטוגן-טאקו דגים
באחה מטוגן-טאקו דגים דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 45 . אם יש לכם רוטב טרטר צ'יפוטלה, כרוב וסלט כרוב וכוסברה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 20%. נסו באחה מטוגן-טאקו דגים, באחה מטוגן טאקו דגים, סן דייגו גולשים תענוג!, ו באחה טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להקציף בירה, קמח ומלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יש לשטוף דגים להתייבש; לחתוך לרוחב לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
יוצקים על 1 אינץ 'של שמן לתוך תנור הולנדי 10 עד 12 אינץ' על חום בינוני גבוה; להביא שמן 36
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
עם מזלג, לטבול כל פיסת דגים לתוך הבלילה בירה; להרים ולתת לנקז בקצרה. להחליק דגים לתוך שמן, כמה חתיכות בכל פעם, ומבשלים עד הזהב (להתאים את החום כדי לשמור על 360), הפיכת במידת צורך חום מכל הצדדים, 2 עד 4 דקות לכל אצווה. עם כפית מחוררת, להעביר גיליון אפייה מצופה מגבת נייר. להתחמם בתנור 200 בזמן שאתה מטגן דגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
כדי להרכיב כל טאקו, לערום שני טורטיות ולמעלה עם כמה חתיכות של דגים, ואז כפית של כרוב וכוסברה כרוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מגישים עם רוטב טרטר צ ' יפוטלה להוסיף לטעם פלחי ליים לסחוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
סיד טריזסיד טריז
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
7
* כדי לחמם טורטיות, לעטוף בנייר כסף ולמקם בסל ספינת מעל מים רותחים, או מיקרוגל במגבת מטבח על 1 דקה. לחלופין, עבור char מעושן, טוסט ישירות על מבער ארובה, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.