קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

באטרס המשוגע של מאפיית בושון

באטרס המשוגע של מאפיית בושון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "קונדיטוריה שוגר", "קרמי פינאט באטר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפיית בושון "נאטר באטרס", מאפיית בושון נאטר באטרס, ו עוגיות TKO של מאפיית בושון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת בצק עוגיות: מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לאפייה; להפריש. באמצעות מיקסר עם קובץ מצורף משוט, שמנת יחד את החמאה וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים סוכרים ומכים במהירות בינונית במשך 4 דקות, מגרדים את הקערה פעמיים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות נמוכה עד מעורב היטב, לעתים קרובות גירוד קערה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים בוטנים ושיבולת שועל ומערבבים היטב. באמצעות כף גלידה בקוטר 2 אינץ', מניחים כדורי בצק על גיליונות אפייה מרופדים בקלף לפחות שלושה סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד עוגיות התפשטו והפך חום זהוב בהיר מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולהניח בצד להתקרר ולהקים, 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברה למתלה להתקרר לחלוטין לפני מילוי.
9
למילוי: באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד את החמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
כדי להרכיב עוגיות, להפיץ שכבה דקה (כ 1/8 אינץ') על החלק התחתון של עוגייה. כריך עם עוגייה נוספת. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)