באן מי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bahn Mi. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. אם יש לכם עלי כוסברה, סוכר, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bahn Mi Sammie, טאקוס טרופיים Bahn Mi, ו Bahn Mi חסה עוטפת.
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 5; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות עד 1 שעה.
מערבבים את רוטב שום צ ' ילי 1 1/2 כפיות סוכר; מערבבים היטב.
מניחים חזיר על המדף של מחבת קלייה קטנה או מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
מורחים 2 כפות תערובת שום צ ' ילי שווה על בשר חזיר; מפזרים את החזיר עם 1/2 כפית מלח.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד רשם מדחום 155 (מעט ורוד). מגניב; לכסות את החזיר, ומקרר.
מערבבים מיונז ותערובת רוטב שום צ ' ילי הנותרים; מכסים ומקררים.
חותכים כל באגט אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני באמצעות סכין משונן.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של בגטים. פרוסת בשר חזיר דק; לחלק את החזיר באופן שווה בין בגטים. למעלה באופן שווה עם תערובת גזר. מסדרים 8 פרוסות מלפפון ו 8 עלי כוסברה על כל בגט. למעלה באופן שווה עם בצל jalapeo. לחץ למעלה בעדינות כדי לסגור; לחתוך כל באגט לתוך 4 מנות שוות.