באניה קאודה אביב ירקות יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צנוניות, מיץ לימון, אנשובי שטוח ארוז בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: באניה קאודה.
הוראות
1
בסיר, לשלב את אנשובי, שום ושמן. מבשלים על חום נמוך בינוני עד השום הוא רך מאוד אבל לא צבעוני, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להעביר את התערובת לבלנדר ולתת מגניב במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את החמאה ומיץ לימון מחית עד bagna cauda הוא חלק.