באניה קאודה של נוני is a pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שיני שום, בגט, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב מיץ לימון ומים 2 ליטרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בינתיים, לחתוך על 1 אינץ ' את צמרות ארטישוק; להשליך צמרות. עם מספריים, לחתוך את הקצוות הקוצניים הנותרים על עלים חיצוניים להשליך. ארטישוק פרוסה בחצי לאורכו דרך גבעולים. לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
3
לטבול ארטישוקים במים רותחים. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מים
4
ניקוז. לגרוף החוצה ולהשליך מרכזים מטושטשים.
5
כמו ארטישוק לבשל, לשטוף שומר. לקצץ ולהשליך גבעולים וכל כתמים חבולים. לשבור קטעים לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
שומר
6
במחבת 2 עד 3 כוס על אש נמוכה, להמיס חמאה עם שמן, שום, אנשובי לעשות רוטב bagna cauda.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
אנשובי
חמאה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
שים שומר וארטישוקים על מגש, את הלחם בסל, ואת רוטב bagna cauda על חם חשמלי או נר; הקפד לא לחרוך רוטב. לטבול שומר ועלי ארטישוק ותחתית ברוטב ולהחזיק חתיכות של לחם מתחת לירקות לתפוס טיפות כמו שאתה אוכל. גם לטבול את הלחם ברוטב לאכול.