באפלו מקלות תיפוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל באפלו מקלות תיפוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מלח ופלפל, מקלות תיפוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו באפלו עוף מקלות תיפוף, באפלו עוף מקלות תיפוף, ו עוף מושחר באפלו מקלות תיפוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוף:מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לשטוף ולייבש את מקלות התיפוף.
מערבבים את השמן, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, וכמה מלח ופלפל בקערה בינונית או שקית פלסטיק resealable. לזרוק את מקלות התיפוף בשמן המנוסה כדי מעיל היטב.
אופים את מקלות התיפוף על מתלה תיל מונח על תבנית אפייה (כך האוויר מסתובב סביב עוף) עד רך מאוד והעור הוא פריך, 50 דקות.
מערבבים יחד את החמאה, רוטב חריף ורוטב ברביקיו בקערה גדולה.
לזרוק את מקלות התיפוף ברוטב חריף עד מצופה היטב.
מניחים את מקלות התיפוף בחזרה על המדף וממשיכים לאפות 10 עד 15 דקות נוספות.
הערה של קוק: לרוטב מתון חלופי, לטאטא יחד 1 כף סירופ מייפל, 1 כפית רוטב חם, מיץ וגלידת 1 סיד, 1 שן שום, טחון וכמה מלח ופלפל.