באפלו עוף מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל באפלו עוף מק וגבינה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Tidy Mom יש 25015 אוהדים. אם יש לך גבינה, חרדל, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350° F ולשמן צלחת אפייה 9-by-13 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
ניקוז. בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים את העוף והשום ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים 1/2 כוס רוטב חם ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בקמח וחרדל עם כף עץ עד חלקה.
לטאטא את החלב והשמנת, ולאחר מכן להוסיף את הרוטב החריף 1/4 כוס הנותרים ומערבבים עד עבה, על 2 דקות.
להקציף את גבינות ג 'ק צ' דר ופלפל, ולאחר מכן להקציף את השמנת החמוצה עד חלקה.
מורחים חצי מקרוני בתבנית אפייה מוכנה, ולאחר מכן העליון עם תערובת העוף ואת המקרוני הנותרים.
יוצקים את רוטב הגבינה באופן שווה על גבי.
שים את שאר 2 כפות חמאה בקערה בינונית מיקרוגל בטוח מיקרוגל ומיקרוגל עד נמס. מערבבים בפנקו, גבינה כחולה ופטרוזיליה.
מפזרים על המקרוני ואופים עד מבעבע, 30 עד 40 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.