בבגנוש-חומוס פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Babganoush-חומוס פסטן. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, צנוברים, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו בבגנוש-חומוס פסטה (טבעוני), פטרוזיליה בצל ירוק חומוס פסטה, ו פסטה חומוס חריף צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים לרתיחה, מים מלוחים ומבשלים פסטה אל דנטה.
בעוד מים רותחים חום שמן זית כתית נוספת במחבת עמוקה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים 1 עד 2 דקות ואז מוסיפים את החצילים ואפונה ומערבבים למעיל. מתבלים את האפונה וחצילים עם כמון, כוסברה, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל, מכסים במכסה ומאפשרים לבשל במשך כ -10 דקות. מערבבים בגרידת לימון וממשיכים לבשל עד חצילים נשבר, על עוד 5 עד 10 דקות.
הסר את הירקות מהמחבת והניח למעבד מזון מצויד מצורף להב.
מוסיפים את מלאי הירקות ואת הדבק טחינה ומעבדים עד עקביות רוטב.
מוסיף את הרוטב בחזרה לסיר ולחמם על אש נמוכה עד מוכן לשרת.
מוסיף מצקת של עמילני בישול נוזלי לרוטב, לנקז פסטה ולזרוק פסטה עם חומוס רוטב חצילים 1 דקה ואז למעלה עם פטרוזיליה וצנוברים.