קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בבית גלידת צ'רי גרסיה

בבית גלידת צ'רי גרסיה
בבית גלידת דובדבן Garcian יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גלידת דובדבנים Garcian, גלידת בן וגרסיית הדובדבנים של ג'רי, ו גלידת דובדבן Garcian + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את חצי חלב חצי, ¼ - כוס סוכר, מלח, שעועית וניל בסיר בינוני. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס; להסיר heat.In קערה בינונית, לטאטא יחד הנותרים סוכר וחלמונים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר שעועית וניל מתערובת חלב, ולהשליך. להביא את תערובת החלב רק כדי להרתיח. באמצעות כוס מדידה או מצקת, לאט לשפוך על ½ כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. שמור הוספת תערובת חלב, על כוס ½ בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
3
יוצקים תערובת בחזרה לסיר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. מערבבים שמנת כבדה; בואו מגניב לחלוטין. מכסים ומעבירים למקרר עד מקורר לפחות 1 שעה ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים דובדבנים במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את הברנדי ולהגדיר על חום בינוני. לחלוט בעדינות את הדובדבנים 4-6 דקות עד בקושי התרכך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
יוצקים פודינג לתוך יצרנית גלידה ולעבד על פי הוראות היצרנים. במהלך הרגע האחרון או שניים של עיבוד, מוסיפים את הדובדבנים סחוטים יחד עם שוקולד. המשך עיבוד עד סט, אבל לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
מעבירים את הגלידה הרכה למיכל פלסטיק; להקפיא לפחות 3 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)