קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בבית גלידת צ'רי גרסיה

בבית גלידת צ'רי גרסיה
בבית גלידת דובדבן Garcian יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גלידת דובדבנים Garcian, גלידת בן וגרסיית הדובדבנים של ג'רי, ו גלידת דובדבן Garcian + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את חצי חלב חצי, ¼ - כוס סוכר, מלח, שעועית וניל בסיר בינוני. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס; להסיר heat.In קערה בינונית, לטאטא יחד הנותרים סוכר וחלמונים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר שעועית וניל מתערובת חלב, ולהשליך. להביא את תערובת החלב רק כדי להרתיח. באמצעות כוס מדידה או מצקת, לאט לשפוך על ½ כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. שמור הוספת תערובת חלב, על כוס ½ בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מצקתמצקת
3
יוצקים תערובת בחזרה לסיר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. מערבבים שמנת כבדה; בואו מגניב לחלוטין. מכסים ומעבירים למקרר עד מקורר לפחות 1 שעה ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים דובדבנים במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף את הברנדי ולהגדיר על חום בינוני. לחלוט בעדינות את הדובדבנים 4-6 דקות עד בקושי התרכך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
יוצקים פודינג לתוך יצרנית גלידה ולעבד על פי הוראות היצרנים. במהלך הרגע האחרון או שניים של עיבוד, מוסיפים את הדובדבנים סחוטים יחד עם שוקולד. המשך עיבוד עד סט, אבל לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
מעבירים את הגלידה הרכה למיכל פלסטיק; להקפיא לפחות 3 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת