בבקה לחמניית קינמון
צריך קינוח נטול לקטוז? בבקה לחמניית קינמון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 6134 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 249 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר ממתקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו בבקה לחמניית קינמון, לחם בבקה קינמון, ו מאפינס בבקה קינמון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק: בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, להמיס את השמרים ב 1/4 כוס מים חמים.
מפזרים 1/4 כפית סוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
הפעל את המיקסר במהירות נמוכה ולהוסיף את המים הנותרים, סוכר, מרגרינה מומסת, ביצים ומלח.
להוסיף 2 כוסות של הקמח ולהפוך את המהירות עד בינוני; להמשיך לערבב עד incorporated. מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר וממשיכים להתערבב עד שהבצק מתאחד ומתרחק מצדי הקערה; הבצק יהיה רך מאוד.
ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות, עד חלק וגמיש. לשפשף את החלק הפנימי של קערת ערבוב עם השמן ולשים את הבצק בו, הופך מעיל. מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים לעלייה בטמפרטורת החדר למשך כ-11/2 שעות, עד שמכפילים את גודלם.
מערבבים את הסוכר החום וקינמון בקערת ערבוב.
מוסיפים את גרידת התפוז, צימוקים, אגוזי מלך ומרגרינה מותכת. מקפלים את החומרים יחד כדי לשלב.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קו מחבת גיליון עם נייר קלף ומברשת עם מרגרינה מומסת.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך מלבן גדול, על 10 על 18 אינץ'.
מברישים את פני הבצק במרגרינה מותכת ומפיצים את המילוי באופן שווה.
לגלגל את הבצק, ג ' לי רול בסגנון, לתוך גליל ארוך, ולסובב אותו כמה פעמים כמו שלך לסחוט מגבת.
שים את הבצק על מחבת הסדין וסלסל אותו סביב כמו גלגל תנופה, לתחוב את הקצה הרופף של הבצק תחת כך שזה לא לפענח.
מברישים את החלק העליון של הבצק עם מרגרינה מותכת יותר.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד המטבח שלך מריח כמו קינמון, והבבקה הוא חום זהוב. מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, עד הסוכר מתמוסס.
לטאטא את הזיגוג כדי להחליק את כל גושים; לטפטף אותו מעל החלק העליון של הבבקה בזמן שהוא עדיין חם.