קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

בבקה לחמניית קינמון

בבקה לחמניית קינמון
צריך קינוח נטול לקטוז? בבקה לחמניית קינמון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 6134 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 249 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר ממתקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו בבקה לחמניית קינמון, לחם בבקה קינמון, ו מאפינס בבקה קינמון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הבצק: בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, להמיס את השמרים ב 1/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים 1/4 כפית סוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הפעל את המיקסר במהירות נמוכה ולהוסיף את המים הנותרים, סוכר, מרגרינה מומסת, ביצים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להוסיף 2 כוסות של הקמח ולהפוך את המהירות עד בינוני; להמשיך לערבב עד incorporated. מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר וממשיכים להתערבב עד שהבצק מתאחד ומתרחק מצדי הקערה; הבצק יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות, עד חלק וגמיש. לשפשף את החלק הפנימי של קערת ערבוב עם השמן ולשים את הבצק בו, הופך מעיל. מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים לעלייה בטמפרטורת החדר למשך כ-11/2 שעות, עד שמכפילים את גודלם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מערבבים את הסוכר החום וקינמון בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את גרידת התפוז, צימוקים, אגוזי מלך ומרגרינה מותכת. מקפלים את החומרים יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
קו מחבת גיליון עם נייר קלף ומברשת עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך מלבן גדול, על 10 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברישים את פני הבצק במרגרינה מותכת ומפיצים את המילוי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
לגלגל את הבצק, ג ' לי רול בסגנון, לתוך גליל ארוך, ולסובב אותו כמה פעמים כמו שלך לסחוט מגבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
שים את הבצק על מחבת הסדין וסלסל אותו סביב כמו גלגל תנופה, לתחוב את הקצה הרופף של הבצק תחת כך שזה לא לפענח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מברישים את החלק העליון של הבצק עם מרגרינה מותכת יותר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד המטבח שלך מריח כמו קינמון, והבבקה הוא חום זהוב. מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את הזיגוג כדי להחליק את כל גושים; לטפטף אותו מעל החלק העליון של הבבקה בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות