קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות62
מגזין

בבקה לחמניית קינמון

בבקה לחמניית קינמון
צריך קינוח נטול לקטוז? בבקה לחמניית קינמון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 6134 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 249 גרם שומן. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר ממתקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו בבקה לחמניית קינמון, לחם בבקה קינמון, ו מאפינס בבקה קינמון שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הבצק: בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו בצק, להמיס את השמרים ב 1/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים 1/4 כפית סוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
הפעל את המיקסר במהירות נמוכה ולהוסיף את המים הנותרים, סוכר, מרגרינה מומסת, ביצים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להוסיף 2 כוסות של הקמח ולהפוך את המהירות עד בינוני; להמשיך לערבב עד incorporated. מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר וממשיכים להתערבב עד שהבצק מתאחד ומתרחק מצדי הקערה; הבצק יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות, עד חלק וגמיש. לשפשף את החלק הפנימי של קערת ערבוב עם השמן ולשים את הבצק בו, הופך מעיל. מכסים במגבת או בניילון נצמד ומניחים לעלייה בטמפרטורת החדר למשך כ-11/2 שעות, עד שמכפילים את גודלם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
מערבבים את הסוכר החום וקינמון בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את גרידת התפוז, צימוקים, אגוזי מלך ומרגרינה מותכת. מקפלים את החומרים יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
קו מחבת גיליון עם נייר קלף ומברשת עם מרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך מלבן גדול, על 10 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברישים את פני הבצק במרגרינה מותכת ומפיצים את המילוי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
לגלגל את הבצק, ג ' לי רול בסגנון, לתוך גליל ארוך, ולסובב אותו כמה פעמים כמו שלך לסחוט מגבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
שים את הבצק על מחבת הסדין וסלסל אותו סביב כמו גלגל תנופה, לתחוב את הקצה הרופף של הבצק תחת כך שזה לא לפענח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מברישים את החלק העליון של הבצק עם מרגרינה מותכת יותר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד המטבח שלך מריח כמו קינמון, והבבקה הוא חום זהוב. מגניב במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לטאטא את הזיגוג כדי להחליק את כל גושים; לטפטף אותו מעל החלק העליון של הבבקה בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן