בגט
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 129 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח תירס, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו BAGUETTE BLT בורבון, בגט מחיטה מלאה, ו בגט גבינה וטורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד לבצק רך. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; מפזרים באופן שווה עם מלח. ללוש עד שהמלח משולב והבצק חלק וגמיש (כ-6 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל חלק על משטח מקומח לתוך חבל 12 אינץ', מעט מחודד בקצוות.
מניחים חבלים על תבנית אפייה גדולה זרועי קמח תירס. בצק מעייל קל עם ספריי בישול, לכסות; לתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בגודל.
גזור 3 (1/4 אינץ ' עמוק) חריצים אלכסוניים על גבי כל כיכר.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.